przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Fasolka z cząbrem

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
1/2 kg fasolki szparagowej
2 łyżki masła
1 łyżka siekanego cząbru (lub suszonego)
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Fasolkę ugotować. Odcedzić. W garnku roztopić masło i przyprawy, dodać fasolkę i gotować ok. 2 min.
Można posypać żółtym tartym serem.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 6740 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin