przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pasta z awokado

Poziom: łatwy
Głosów: 3
Ocena: 3.00
Składniki:
2 sztuki awokado
cytryna
czerwona paryka
mala czerwona cebula
maly kiszony ogórek
2 łyżeczki kiełków fasoli mung
sproszkowana papryka
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Awokado przeciąć wzdłuż, wyjąć pestkę, wydrążyć miąższ i pokroić w kawałki.Zmiksować. Warzywa drobno pokroić. Wymieszać z awokado, sokiem z cytryny, kiełkami i przyprawami. Schłodzić w lodówce.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 9122 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin