przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pasta z fasoli

Poziom: łatwy
Czas: 30 min.
Głosów: 2
Ocena: 5.00
Składniki:
1/2 szkl. fasoli
4 łyżki masła
1 łyżeczka majeranku
sól, pieprz
15-20 dag pieczarek
cebula
olej do smażenia

Opis przygotowania:
Fasolę namoczyć na noc. Ugotować,zemleć. Pieczarki pokroić i podsmażyć z cebulą. Również zmielić. Wszytsko razem wymieszać i przyprawić.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 9446 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin