przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pasta jajeczna z pomidorami

Poziom: b. łatwy
Czas: 30 min.
Głosów: 5
Ocena: 3.00
Składniki:
4 jajka
2 pomidory
łyżka koncentratu
4 łyżki gęstej śmietany / majonezu
mielona ostra papryka
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Jajko ugotować na twardo, drobno posiekać. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, miąższ pokroić. Wymieszać wszystkie składniki, przyprawić.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 11302 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin