przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pasta sojowa

Poziom: b. łatwy
Czas: ponad 2 godz.
Głosów: 2
Ocena: 4.00
Składniki:
25 dag soi
jajko
3-4 łyżki przecieru pomidorowego
mielona ostra papryka
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Soję zalać wodą, zostawić na 12 h, odcedzić, zalać świeżą wodą i ugotować. Zmielić, dodać jajko ugotowane na twardo. Utrzeć z przyprawami i pastą pomidorową.
Przepis czytano już 9944 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin