przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pikantny sos z włoszczyzną

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 30 g masła
- 30 g masła sardelowego
- 2 marchwie
- sok z cytryny
- 2 pietruszki
- sól
- plaster selera
- pieprz
- musztarda
- rosół

Opis przygotowania:
Włoszczyznę oczyścić, pokroić na drobne kawałki, udusić na przetrzeć przez sito. Przyprawić do smaku musztardą, masłem sardelowym i sokiem z cytryny. Posolić, oprószyć pieprzem, zalać (pamiętając o należytej gęstości) i zagotować.
Region:  Kuchnia węgierska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 7990 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin