przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pitta po amerykańsku

Poziom: łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
Kilka plasterków upieczonego indyka,
kilka kawałków boczku,
dwa plasterki sera żółtego (najlepiej cheddar,
gouda),
avocado,
sałata,
pomidor,
2 pitty.

Opis przygotowania:
Rozgrzej pittę. Otwórz i włóż do pitty podane surowce, dodaj ulubiony sos. Podawaj natychmiast.
Region:  Kuchnia amerykańska
Przepis czytano już 8654 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin