przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zupa z bakłażana

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
1 bakłażan,
4 - 6 pomidorów,
czosnek,
bazylia,
warzywa na wywar,
oliwa z oliwek,
sól.

Opis przygotowania:
Bakłażana obrać, usunąć nasiona, pokroić w kostkę. Podsmażyć na oliwie. Dodać pomidory pokrojone w kostkę, siekany czosnek i bazylię. Zalać wywarem z warzyw, posolić i zagotować. Podawać z grzankami ciemnego chleba.
Region:  Kuchnia chińska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 4922 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin