przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sałatka meksykańska

Poziom: łatwy
Głosów: 7
Ocena: 4.29
Składniki:
- 150 g szynki konserwowej
- 1 puszka kukurydzy konserwowej
- 1 czerwona papryka
- 2 szkl. ugotowanego ryżu
- 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
- majonez
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:
Szynkę pokroić w kostkę . Kukurydzę osączyć z zalewy. Paprykę oczyścić drobno posiekać. Dodać ryż i natkę pietruszki Wszystkie składniki połączyć z majonezem. Podawać jako przystawkę lub z pieczywem.
Region:  Kuchnia meksykańska
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 14715 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin