| 3 BIT | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 12Ocena: 3.67
- 2 opakowania ciastek "Petit bure"
 - 1 mleko skondensowane (ugotowane)
 - 0,5l śmietany deserowej 30%
 - 2 szt śmietan Fixu
 
 Krem budyniowy:
 - 2 szklanki mleka
 - 3/4 szklanki cukru
 - 1 cukier waniliowy
 - 2 łyżki mąki tortowej
 - 1 łyżka mąki ziemniaczanej
 - 0,5 kostki masła
 - 0,5 kostki margaryny
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Ugotować krem budyniowy. Do ostygniętej masy dodać masło i margarynę. Ubić na jednolity krem. Śmietanę ubić ze Śmietan Fixem. Na  blaszce układać warstwami: ciastka, karmel z ugotowanego mleka skondensowanego, krem budyniowy, ciastka, karmel, bitą śmietanę i tak układać aż skończą się składniki.
 | 
	|  | 
	| Sposób przygotowania:  Na zimno | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  lech | 
	| Przepis czytano już 12713 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |