|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Blok czekoladowy |
|
Poziom: średni Głosów: 9 Ocena: 3.56 Składniki: - 1 kostka margaryny
- 0,5 szklanki wody
- 0,5 szklanki cukru
- 2-3 łyżki kakao
- 1 cukier waniliowy
- 2 paczki herbatników
- 3 szklanki mleka w proszku
- bakalie, rodzynki, wiórki, orzechy itp (co kto lubi)
|
Opis przygotowania: Margarynę, wodę, cukier, cukier waniliowy i kakao wrzucić do garnka i gotować na małym ogniu ok. 3 min.mieszając.
Odstawić do ostygnięcia.
Następnie do masy wsypujemy mleko w proszku,powoli mieszając dodajemy pokruszone herbatniki.
Wszystko wylewamy do wyłożonej folią formy i odstawiamy do lodówki na kilka godzin aż zgęstnieje. Smacznego. |
|
|
Przepis został dodany przez: aska1 | Przepis czytano już 10099 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
|
|
|