przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Boczniaki a la schabowy

Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 8 - 12 kapeluszy boczniaka
- 2 jajka
- tarta bułka
- 2 łyżeczki vegety
- tłuszcz

Opis przygotowania:
Kapelusze umyć pod bieżącą wodą, większe kapelusze przy trzonie zbić młotkiem. Jajka rozbić z wegetą, grzyby obtaczać w jajku i w bułce, smażyć na gorącym tłuszczu na rumiano jak schabowe.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 7277 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin