przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Bowl brzoskwiniowy

Poziom: b. łatwy
Czas: ponad 2 godz.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 16 połówek brzoskwiń z puszki
- 100 ml koniaku
- 2 cytryny
- 4 łyżki cukru
- 2 butelki wytrawnego wina białego
- 1 butelka wytrawnego wina musującego
- 1 l gazowanej wody mineralnej

Opis przygotowania:
Brzoskwinie pokrój w kostkę, z cytryn wyciśnij sok. Kawałki brzoskwiń włóż do wazy, zalej sokiem z cytryn i koniakiem, posyp cukrem. Przykryj i odstaw na 2 godziny do lodówki. Dolej wino i wodę mineralną. Dobrze wymieszaj.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 4558 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin