Brzoskwinia faszerowana białym serem z orzechami | 
	 | 
		  Poziom: b. łatwy Czas: 5 min. Porcji: 4 Głosów: 3 Ocena: 3.00  Składniki: - 4 połówki brzoskwiń z syropu 
- 8 łyżeczek białego sera 
- 4 łyżeczki rozdrobnionych orzechów pistacjowych 
- pieprz mielony biały 
- sól
 
  | 
	Opis przygotowania: Ser utrzeć z rozdrobnionymi orzechami , pieprzem i solą . Zrobić 4 kulki i włożyć je w miejsca po pestkach w brzoskwiniach . Posypać z wierzchu odrobiną rozdrobnionych orzechów .Dekorować zieloną pietruszką . | 
	 | 
	Opis / Uwagi: Szybka, elegancka , prosta i tania przystawka | 
		 | 
| Region:  Kuchnia polska | 
| Sposób przygotowania:  Na zimno | 
	 | 
	| Przepis został dodany przez:  babciagramolka | 
	| Przepis czytano już 11552 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |