przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Brzoskwinie z rusztu

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
4-6 dużych brzoskwiń
małe opakowanie serka homogenizowanego (15 dag)
1 jajko
2 łyżki cukru
2 łyżki likieru brzoskwiniowego lub rumu
4-6 połówek winogron

Opis przygotowania:
Brzoskwinie zalać wrzątkiem i zdjąć skórkę. Przekroić na pół i wyjąć pestki. Serek utrzeć z żółtkiem, cukrem i likierem. Połączyć z pianą z białka, kremem napełnić połówki owoców. Po środku każdej ułożyć połówkę winogrona. Brzoskwinie luźno zawinąć w folię aluminiową (tak, aby nie dotykała nadzienia). Grillować ok. 25 minut.
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 5017 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin