|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Całuski |
|
Poziom: łatwy Głosów: 9 Ocena: 4.56 Składniki: 25 dkg cukru pudru,
25 brzoskwiń,
5 białek
|
Opis przygotowania: Brzoskwinie umyć, wypestkować, drobno pokrajać, podsmażyć i przetrzeć. Białka ubić na sztywną pianę z cukrem, dodać przecier z brzoskwiń, dokładnie utrzeć. Blachę wyłożyć natłuszczonym pergaminem, wyciskać przez "szpryckę" małe całuski, wysuszyć w ciepłym piekarniku. |
|
|
Przepis czytano już 7357 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 1) |
Ciasteczka... Dodał/a ~:) dnia 2007-12-13 20:07:01
Bardzo lawy przepis napewno sprubuje zrobic te coasteczka :):)
|
|
|
|