przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Chałwa z sezamem

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 3.50
Składniki:
- 2 szkl. sezamu
-2 łyżeczki twardego miodu

Opis przygotowania:
Połowę sezamu zmielić młynkiem do kawy i wymieszać z miodem do uzyskania twardego ciasta, z którego robimy niewielkie kuleczku. Obtoczyć je w pozostałym sezamie (lub w słoneczniku).
Region:  Kuchnia bułgarska
Przepis czytano już 5946 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin