przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Cukinia grillowana

Poziom: b. łatwy
Głosów: 4
Ocena: 3.00
Składniki:
- 1 duża cukinia
- 1/3 szklanki oliwy z oliwek
- 3 łyżki suszonej bazylii
- 2 ząbki czosnku
- sól

Opis przygotowania:
Cukinię umyć, pokroić w plastry o grubości ok. 1 cm. Czosnek rozetrzeć z solą, wymieszać z oliwą i bazylią. Przygotowaną zalewą natrzeć plastry cukinii i odstawić na 20 minut, aż cukinia puści soki i zmięknie. Piec na grillu na złoty kolor.
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 10658 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin