przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Dorsz w jarzynach z pieczarkami

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
- 2 kostki filetów z dorsza
- po pół małej marchewki i pietruszki
- plaster selera
- 1 średnia cebula
- 4 pieczarki
- przyprawy:
- sól, pieprz

Opis przygotowania:
Jarzyny poszatkować na grubej tarce, cebule i pieczarki pokroić w kostkę. W rękawie foliowym do pieczenia ułożyć warstwami na przemian: jarzyny wymieszane z pieczarkami i cebulą, rybę, jarzyny z pieczarkami i cebulą. Posypać solą i pieprzem, skropić łyżeczką wody, zamknąć rękaw i wstawić do nagrzanego piekarnika ok. 200°C. Piec ok. 0.5 h(do miękkości jarzyn).
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 7841 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin