przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Dorsz z pieczarkami

Poziom: łatwy
Czas: 50 min.
Porcji: 4 osoby
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 75 dag dorsza w filetach
- 30 dag pieczarek
- 1 cebula
- sok z cytryny
- 1/2 łyżeczki imbiru
- 1 łyżka masła
- sól do smaku
- pieprz

Opis przygotowania:
Pieczarki pokroić na połówki, podsmażyć na maśle z posiekaną cebulą.
Filety oprószyć solą i imbirem.
Do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem włożyć rybę, posypać pieprzem, skropić sokiem, obłożyć pieczarkami.
Piec 60 min w temp. 180stopni C
Opis / Uwagi:
Przepis pochodzi z Chwila dla Ciebie"
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 4732 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin