przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Fasolka szparagowa z kiełbasą


Poziom: średni
Porcji: 2
Głosów: 4
Ocena: 4.00
Składniki:
- 500 gram fasoli szparagowej zielonej
- 1 cebula
- 1/ 2 kiełbaski podwawelskiej
- 1 łyżka masła
- sól

Opis przygotowania:
Fasolę oczyścić, ugotować w osolonej wodzie. Kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na maśle. Ugotowaną fasolę dodać do cebuli i kiełbaski i smażyć 3 minutki.
Przepis został dodany przez:  colin2911
Przepis czytano już 4054 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)






samczne
Dodał/a ~monia dnia 2009-10-26 20:35:21

ten przepis jest super szybko i latwo












Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin