przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Fasolka szparagowa z kiełbasą


Poziom: redni
Porcji: 2
Gosw: 4
Ocena: 4.00
Skadniki:
- 500 gram fasoli szparagowej zielonej
- 1 cebula
- 1/ 2 kiełbaski podwawelskiej
- 1 łyżka masła
- sól

Opis przygotowania:
Fasolę oczyścić, ugotować w osolonej wodzie. Kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na maśle. Ugotowaną fasolę dodać do cebuli i kiełbaski i smażyć 3 minutki.
Przepis zosta dodany przez:  colin2911
Przepis czytano ju 4483 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 1)






samczne
Doda/a ~monia dnia 2009-10-26 20:35:21

ten przepis jest super szybko i latwo













strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin