| Fiesta nachos | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 3Ocena: 2.00
200 g chipsów naturalnych,
 20 dkg żółtego sera cheddar,
 1 szk. pokrojonej papryki jalapeno.
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Nagrzać piekarnik. Blaszkę wyłożyć folią aluminiową. Wyłożyć chipsy na blaszkę.
 Posypać chipsy tartym żółty serem i papryką jalapeno. Tak przygotowane chipsy włożyć do piekarnika na 3 - 4 min. do momentu aż się stopi ser. Obserwować aby całość się nie spaliła.
 | 
	|  | 
	| Region:  Kuchnia meksykańska | 
| Sposób przygotowania:  Zapiekane | 
	|  | 
		| Przepis czytano już 11183 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |