Figi z rukolą i szynką parmeńską | 
	 | 
		Poziom: b. łatwy Czas: 10 min. Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: - świeże figi 
- rukola 
- plastry szynki parmeńskiej 
- płatki parmezanu 
- oliwa 
- ocet balsamiczny 
- świeżo mielony pieprz czarny
 
  | 
	Opis przygotowania: Rukolę umyć i osuszyć z wody rozłożyć na talerzu,figi przekroić na cztery części, położyć plastry szynki, posypać płatkami parmezanu. Następnie polać oliwą, skropić octem oraz zmielić świeży pieprz. Smacznego. | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  akicala27 | 
	| Przepis czytano już 7354 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |