| Figi z rukolą i szynką parmeńską | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: b. łatwyCzas: 10 min.
 Głosów: 0Ocena: 0.00
- świeże figi
 - rukola
 - plastry szynki parmeńskiej
 - płatki parmezanu
 - oliwa
 - ocet balsamiczny
 - świeżo mielony pieprz czarny
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Rukolę umyć i osuszyć z wody rozłożyć na talerzu,figi przekroić na cztery części, położyć plastry szynki, posypać płatkami parmezanu. Następnie polać oliwą, skropić octem oraz zmielić świeży pieprz. Smacznego.
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  akicala27 | 
	| Przepis czytano już 7341 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |