Fusilli z łososiem i pesto |
|
Poziom: łatwy Czas: 30 min. Porcji: 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: Składniki na 4 porcje:
" 400g makaronu świderki Arrighi
" 6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
" 300g wędzonego łososia
" 1 posiekana cukinia
" 1 garść świeżej bazylii
" oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
" 100 g startego parmezanu
|
Opis przygotowania: Sposób przygotowania:
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.
Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska |
|
Opis / Uwagi: Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska |
|
Region: Kuchnia włoska |
Sposób przygotowania: Gotowane |
|
Przepis został dodany przez: flypr |
Przepis czytano już 3800 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |