przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Gorący garnek pełen jarzyn

Poziom: atwy
Gosw: 0
Ocena: 0.00
Skadniki:
- 500 ml bulionu warzywnego
- spora marchewka pokrojona w plasterki
- 20 dkg mrożonej fasolki (uprzednio rozmrozić)
- ćwiartka małej białej kapusty, poszatkowanej
- 4 średnie pieczarki pokrojone w plasterki
- średni pomidor obrany i pokrojony w kostkę
- niewielka cebula pokrojona w piórka
- łyżeczka posiekanej natki pietruszki
- sól i czarny pieprz do smaku

Opis przygotowania:
Do trzylitrowego garnka wlać bulion i wsypać pozostałe składniki. Gotować na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie.
Region:  Kuchnia australijska
Sposb przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano ju 7345 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 1)






Gorcy garnek
Doda/a ~mikka dnia 2014-05-13 22:41:47

Ja znalazam ostatnio taki przepis na gorcy garnek: http://co-na-obiad.pl/kuchnia_polska/dania_glowne/goracy_garnek.html PYCHA! :)













strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin