przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Grzyby leśne pieczone

Poziom: b. łatwy
Czas: 40 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
30 dag podgrzybków/ prawdziwków
sól
szałwia

Opis przygotowania:
Oczyszczone grzyby przekroić na pół, przyprawić solą i siekaną szałwią. Wyłożyć na wytłuszczoną blachę. Piec ok. 20 min.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 6014 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin