Halibut |
|
Poziom: łatwy Czas: 20 min. Porcji: 1 Głosów: 3 Ocena: 3.00 Składniki: - 1 halibut
- panierka z jaj , mąki i VEGETY
- olej
- masło do dekoracji
|
Opis przygotowania: Najpierw obtoczyć rybę w tej panierce, i osobno w mące a potem halibuta smażyć na patelni płytkiej z dużą ilością tłuszczu, z obu stron. Jeśli jest możliwość piec go w piecu lub w piekarniku w temp.160C na 10 min. Podawać z frytkami a na naszą rybkę wrzucamy kawałek cytrynki i kawałek masła. |
|
Region: Kuchnia polska |
Sposób przygotowania: Smażone |
|
Przepis został dodany przez: kucharzyk17 |
Przepis czytano już 10466 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |