przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Halibut

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Porcji: 1
Głosów: 3
Ocena: 3.00
Składniki:
- 1 halibut
- panierka z jaj , mąki i VEGETY
- olej
- masło do dekoracji

Opis przygotowania:
Najpierw obtoczyć rybę w tej panierce, i osobno w mące a potem halibuta smażyć na patelni płytkiej z dużą ilością tłuszczu, z obu stron. Jeśli jest możliwość piec go w piecu lub w piekarniku w temp.160C na 10 min. Podawać z frytkami a na naszą rybkę wrzucamy kawałek cytrynki i kawałek masła.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis został dodany przez:  kucharzyk17
Przepis czytano już 9916 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin