przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Jajecznica z pomidorami

Poziom: b. łatwy
Głosów: 3
Ocena: 5.00
Składniki:
- 8 jaj
- 3 - 4 dkg tłuszczu
- 25 dkg mleka
- 20 dkg pomidorów
- natka pietruszki
- sól
- pieprz do smaku

Opis przygotowania:
Pomidory umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokrajać w cząstki. Jaja umyć, wybić ze skorupek do naczynia, wymieszać z mlekiem, wlać na rozgrzany na patelni tłuszcz, dodać pomidory i smażyć powoli ciągle mieszając aby równomiernie się ścięły. Pod koniec smażenia dodać posiekaną natkę pietruszki, doprawić.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 5802 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin