przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Jajecznica ze szczypiorkiem

Poziom: atwy
Czas: 20 min.
Gosw: 0
Ocena: 0.00
Skadniki:
- 8 jaj,
- 2 plasterki boczku
- łyżka masła
- łyżka posiekanego szczypiorku

Opis przygotowania:
Boczek pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni. Jajka umyć, rozbić, wymieszać z masłem, dodać troszkę wody. Wylać na rozgrzaną patelnię. Posypać szczypiorkiem. Jajecznica jest smaczna również bez boczku.
Region:  Kuchnia polska
Sposb przygotowania:  Smaone
Przepis zosta dodany przez:  joasia962
Przepis czytano ju 3412 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 0)

















strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin