| Jajecznica ze szczypiorkiem | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: łatwyCzas: 20 min.
 Głosów: 0Ocena: 0.00
- 8 jaj,
 - 2 plasterki boczku
 - łyżka masła
 - łyżka posiekanego szczypiorku
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Boczek pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni. Jajka umyć, rozbić, wymieszać z masłem, dodać troszkę wody. Wylać na rozgrzaną patelnię. Posypać szczypiorkiem. Jajecznica jest smaczna również bez boczku.
 | 
	|  | 
	| Region:  Kuchnia polska | 
| Sposób przygotowania:  Smażone | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  joasia962 | 
	| Przepis czytano już 6432 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |