przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Jajecznica ze szczypiorkiem

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 8 jaj,
- 2 plasterki boczku
- łyżka masła
- łyżka posiekanego szczypiorku

Opis przygotowania:
Boczek pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni. Jajka umyć, rozbić, wymieszać z masłem, dodać troszkę wody. Wylać na rozgrzaną patelnię. Posypać szczypiorkiem. Jajecznica jest smaczna również bez boczku.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis został dodany przez:  joasia962
Przepis czytano już 3149 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin