przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
" Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
" plasterki cytryny
" rodzynki
" miód

Opis przygotowania:
Sposób przygotowania:

1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.
Przepis został dodany przez:  flypr
Przepis czytano już 184 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin