Karkówka z pieczarkami |
|
Poziom: średni Czas: 30 min. Porcji: 2 Głosów: 2 Ocena: 1.00 Składniki: - 4-5 kotletów z karkówki
- 30 dag pieczarek
- 20 dag kapusty kiszonej
- przyprawy
|
Opis przygotowania: Karkówkę rozbijamy tłuczkiem. Pieczarki myjemy obieramy i smażymy na tłuszczu pod koniec smażenia dodajemy kapustę kiszoną jeszcze chwile smażymy doprawiamy do smaku.Na kotlety z karkówki kładziemy pieczarki z kapustą zwijamy i spinamy wykałaczkami.wkładamy do nagrzanego piekarnika i dusimy. |
|
Sposób przygotowania: Duszone |
|
Przepis został dodany przez: dorota |
Przepis czytano już 10204 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |