przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Karkówka z pieczarkami

Poziom: średni
Czas: 30 min.
Porcji: 2
Głosów: 2
Ocena: 1.00
Składniki:
- 4-5 kotletów z karkówki
- 30 dag pieczarek
- 20 dag kapusty kiszonej
- przyprawy

Opis przygotowania:
Karkówkę rozbijamy tłuczkiem. Pieczarki myjemy obieramy i smażymy na tłuszczu pod koniec smażenia dodajemy kapustę kiszoną jeszcze chwile smażymy doprawiamy do smaku.Na kotlety z karkówki kładziemy pieczarki z kapustą zwijamy i spinamy wykałaczkami.wkładamy do nagrzanego piekarnika i dusimy.
Sposób przygotowania:  Duszone
Przepis został dodany przez:  dorota
Przepis czytano już 10204 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin