|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Karp w galarecie I |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 2 kg karpia,
3 - 4 marchewki,
2 cebule,
sól,
cukier.
|
Opis przygotowania: Rybę sprawić i dokładnie umyć. Z ogona, głowy, skrzeli, marchewki i cebuli ugotować wywar. Wyjąć skrzela, a włożyć pokrajane kawałki karpia i gotować na małym ogniu. Następnie wyjąć na półmisek rybę z głową i ogonem oraz przybrać plasterkami marchewki; cebulę przetrzeć do wywaru i zalać rybę gęstniejącą galaretą. |
|
Region: Kuchnia żydowska | |
Przepis czytano już 7155 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
|
|
|