przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Kolorowa sałatka z kapusty

Poziom: łatwy
Głosów: 5
Ocena: 3.40
Składniki:
- 300 g szatkowanej kapusty czerwonej
- ocet
- 300 g szatkowanej białej kapusty
- olej
- sól
- odrobina kminku
- pieprz

Opis przygotowania:
Obie kapusty dobrze wymieszać, dodać sól, odstawić, aż nasiąknie. Odcisnąć, przyprawić do smaku solą, pieprzem i octem, posypać kminkiem i polać olejem.
Region:  Kuchnia węgierska
Przepis czytano już 9177 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin