Kolorowa surówka |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 8 Ocena: 3.12 Składniki: - kapusta pekińska
- puszka kukurydzy
- fasola czerwona z puszki
- 3 papryki (zielona, czerwona, żółta)
- pomidor (ilość wg uznania)
- rzodkiewka (ilość wg uznania)
- ogórek zielony
- 3-4 jajka
Zalewa:
- jogurt naturalny z majonezem 1/2 na 1/2
- 2 ząbki czosnku
- koperek
- szczypiorek
|
Opis przygotowania: kapustę pekińską pokroić,
kukurydzę oraz fasolkę czerwoną odcedzić,
paprykę pokroić w paski,
pomidora i jajko w ćwiartki,
rzodkiewkę i ogórka w plastry,
Składniki na zalewę wymieszać i polać pokrojone warzywa. |
|
|
Przepis został dodany przez: anka1988 |
Przepis czytano już 10306 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |