|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Kompot z czarnych jagód |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 1Ocena: 5.00
40 dkg jagód,
 500 ml wody,
 15 dkg cukru
 
 
 |  | Opis przygotowania: Wodę zagotować z cukrem, jagody przebrać, opłukać pod słabym strumieniem bieżącej wody, włożyć do syropu zagotować, wystudzić i rozlać do kompotierek.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 6132 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |