|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Kompot z rabarbaru |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
25 dag cukru,
 20 dag rabarbaru malinowego,
 1 i 1/2 litra wody.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Zagotować wodę z cukrem. Rabarbar opłukać, nie obierając pokrajać na równe kawałki. Na wrzący syrop wrzucić rabarbar, przykryć, odstawić na brzeg kuchni na 1/2 godziny nie gotując. Ostudzić, wlać do kompotierki, dodać skórkę cytrynową.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 5863 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |