przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Konfitura cebulowa

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 5.00
Składniki:
- 1/2 kg cebuli
- 2 łyżki koncentratu pomidorowego
- 2 goździki
- imbir
- 10 dag cukru
- szczypta soli
- 15 dag rodzynek
- 2 łyżki octu winnego

Opis przygotowania:
Cebule pokroić w plastry, podsmażyć na małym ogniu, ciągle mieszając. Dodać koncentrat pomidorowy, zmiażdżone goździki, imbir, cukier, sól, ocet winny, zamieszać. Dodać namoczone rodzynki, przykryć naczynie i wolno smażyć 15 min. Ostudzić.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 7425 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)






Śniadanie
Dodał/a ~gena dnia 2016-03-09 11:56:44

Patrz przepisy najbardziej smacznych śniadań tutaj: http://przepisykulinarneonline.info/category/sniadanie/











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin