| Majonez | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średniCzas: 15 min.
 Głosów: 0Ocena: 0.00
- 8 żółtek
 - 50 g octu
 - 4 łyżki stołowe musztardy sarepskiej
 - 2,5 l oleju
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Oddzielić białko od żółtka, dodać ocet i 4 łyżki musztardy!!! Wszystko mieszać w mikserze na max obrotach i dodawać stopniowo olej aż do gęstej konsystencji!!!
 
 UWAGA!!! Im więcej octu to majonez się zwarzy.
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  kucharzyk17 | 
	| Przepis czytano już 5434 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |