przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Malibu

Poziom: łatwy
Porcji: 1 litr
Głosów: 3
Ocena: 5.00
Składniki:
- 15 dag wiórków kokosowych
- 250 ml spirytusu
- 1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego
- 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego

Opis przygotowania:
1. Wiórki zalać spirytusem i odstawić na ok. 3 dni.
2. Następnie przecedzić i do spirytusu dodać 2 rodzaje mleka.
3. Zmiksować i schłodzić.
Przepis czytano już 7002 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)






Malibu
Dodał/a ~Misia dnia 2008-11-27 17:55:58

Nie radzę wstawiać tego do lodówki po zalaniu mlekiem ponieważ się zgęstnieje i nie będzie się nadawało do picia











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin