przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Marokańska sałatka pomarańczowa

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 4 spore pomarańcze
- 2 łyżki migdałów
- 6 daktyli
- 2 łyżki cukru
- sok z 2 cytryn
- szczypta cynamonu

Opis przygotowania:
Obrane pomarańcze pokroić w plastry. Ułożyć je na talerzu. Posypać siekanymi migdałami i pokrojonymi daktylami. Sok z cytryny posłodzić, polać sałatkę. Schłodzić przed podaniem. Posypać cynamonem.
Region:  Pozostałe
Przepis czytano już 5686 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin