przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Parówki w panierce bd

Poziom: średni
Głosów: 3
Ocena: 3.33
Składniki:
- 8 szt parówki cienkie
- 1 szt jajka
- papryka w proszku - ostra
- sól
- pieprz
- bułka tarta

Opis przygotowania:
Z parówek ściągnąć folię. Jajko rozbić, dodać do niego ostrą paprykę w proszku, sól, pieprz i wymieszać widelcem.
Parówki maczać w jajku, w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po usmażeniu parówki wykładać na ręcznik papierowy.
Podawać na ciepło lub zimno z dowolną sałatką lub z pieczywem i ketchupem, musztardą.
Przepis został dodany przez:  adam
Przepis czytano już 5658 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin