przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta grochowa

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
1/2 filiżanki grochu
łyżeczka oleju
cebula
2 ząbki roztartego czosnku
zielona pietruszka / koper / rzeżucha

Opis przygotowania:
Groch namoczyć na noc, ugotować, zmielić. Cebulę podsmażyć na oleju. Zieleninę posiekać. Wymieszać wszystkie składniki.
Przepis czytano już 5610 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin