przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso


Poziom: średni
Czas: 20 min.
Porcji: 4
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
" 1 makrela wędzona (ok. 300 g)
" 150 g sera białego
" 4 łyżki oleju Rapso
" 23 łyżeczki chrzanu tartego
" 3 ogórki kiszone
" 1/3 papryki czerwonej
" 1/3 ogórka świeżego długiego
" 1 średnia cebula czerwona

Opis przygotowania:
1. Makrelę obierz ze skóry oraz usuń ości. Pokrój, przełóż do miski.
2. Dodaj do makreli ser biały, chrzan oraz olej. Całość pognieć widelcem, wymieszaj.
3. Warzywa pokrój według własnych preferencji. Dodaj do miski. Wymieszaj.
4. Podawaj pastę ze świeżym pieczywem, np. razowym.
5. Pastę możesz przechowywać w lodówce przez 48 godzin, w zakręconym słoiku.
Smacznego!
Przepis został dodany przez:  flypr
Przepis czytano już 155 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin