przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta z oliwek

Poziom: łatwy
Czas: 15 min.
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- szklanka oliwek bez pestek (zielonych lub czarnych)
- pół szklanki pestek ze słonecznika
- sok z pół cytryny
- 2 łyżki oleju lnianego lub oliwy z oliwek
- szczypta oregano
- szczypta pieprzu

Opis przygotowania:
Składniki zmiksować za pomocą robota. Kanapki z chleba pełnoziarnistego z pastą z oliwek ozdobić ogórkiem kwaszonym i czerwoną papryką.
Region:  Kuchnia polska
Przepis został dodany przez:  joasia962
Przepis czytano już 4041 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin