przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta z pora i jajek

Poziom: b. łatwy
Głosów: 2
Ocena: 5.00
Składniki:
1 por
4 jajka na twardo
3-4 korniszonów
15 dag żółtego sera
2 łyżki majonezu
2 łyżki śmietany
śól, pieprz

Opis przygotowania:
Pora drobno pokroić, jajka porkoić w kostkę, ogórki utrzeć na grubej tarce, wymieszać całość z majonezem i śmietaną oraz przyprawami.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 6285 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin