przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta z soczewicy

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 1
Ocena: 2.00
Składniki:
1,5 szkl. ugotowanej soczewicy
1/3 szkl. mleka sojowego
1/2 szkl. oleju
sok z cytryny
majeranek
koperek
czosnek granulowany
sól

Opis przygotowania:
Soczewicę zmiksować z mlekiem dodając stopniowo olej. Dodać sok z cytryny i przyprawy.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 5638 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin