Pasta z twarogu z rybą wędzoną |
|
Poziom: średni Czas: 30 min. Głosów: 2 Ocena: 5.00 Składniki: - 15 dag sera twarogu
- 20 dag ryby wędzonej
- 2 łyżki oliwy
- 2 jaja ugotowane na twardo
- sól, pieprz ziołowy
- łyżka posiekanej natki pietruszki lub szczypiorku
|
Opis przygotowania: Rybę obrać ze skóry, zmiksować, drobno pokroić lub przepuścić przez maszynkę razem z serem i jajami. Do zmielonej masy dodać oliwę i odrobinę soli, pieprz ziołowy i natkę pietruszki. Wszystko wymieszać. |
|
Region: Kuchnia polska |
|
Przepis został dodany przez: joasia962 |
Przepis czytano już 6672 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |