przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta z twarogu z rybą wędzoną

Poziom: średni
Czas: 30 min.
Głosów: 2
Ocena: 5.00
Składniki:
- 15 dag sera twarogu
- 20 dag ryby wędzonej
- 2 łyżki oliwy
- 2 jaja ugotowane na twardo
- sól, pieprz ziołowy
- łyżka posiekanej natki pietruszki lub szczypiorku

Opis przygotowania:
Rybę obrać ze skóry, zmiksować, drobno pokroić lub przepuścić przez maszynkę razem z serem i jajami. Do zmielonej masy dodać oliwę i odrobinę soli, pieprz ziołowy i natkę pietruszki. Wszystko wymieszać.
Region:  Kuchnia polska
Przepis został dodany przez:  joasia962
Przepis czytano już 4318 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin