przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Pasta z twarogu z rybą wędzoną

Poziom: redni
Czas: 30 min.
Gosw: 2
Ocena: 5.00
Skadniki:
- 15 dag sera twarogu
- 20 dag ryby wędzonej
- 2 łyżki oliwy
- 2 jaja ugotowane na twardo
- sól, pieprz ziołowy
- łyżka posiekanej natki pietruszki lub szczypiorku

Opis przygotowania:
Rybę obrać ze skóry, zmiksować, drobno pokroić lub przepuścić przez maszynkę razem z serem i jajami. Do zmielonej masy dodać oliwę i odrobinę soli, pieprz ziołowy i natkę pietruszki. Wszystko wymieszać.
Region:  Kuchnia polska
Przepis zosta dodany przez:  joasia962
Przepis czytano ju 4477 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 0)

















strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin