przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta z żółtego sera

Poziom: b. łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 4
Ocena: 3.50
Składniki:
20 dag sera żółtego
3 dag masła
2 gotowane żółtka
3 dag musztardy

Opis przygotowania:
Ser zetrzeć na drobnej tarce, dodać przetarte żółtka, masło i musztardę do smaku. Całość wymieszać i utrzeć na pulchną masę.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 5852 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin