Poziom: średni Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: Pasta rybna
- 25-30 dag sera twarogowego
- 1 puszka ryb w pomidorach lub makrela wędzona + 2 łyżki ketchupu
- 1-2 cebule drobno krojone
- 2-3 łyżki oleju
- pieprz
- sól
Ser zemleć w maszynce, wszystko dobrze rozgnieść,doprawić do smaku
Pasta jajeczna z majonezem
- 6 ugotowanych jaj
- 1-2 cebule
- 1 łyżka majonezu
- 0,5 łyżki musztardy
- pieprz
- sól
Jaja zetrzeć na tarce jarzynowej, cebule drobno pokrajać, posypać solą. Wymieszać doprawić do smaku
Pasta z twarogu
- 25 dag sera twarogowego
- 2 łyżki śmietany słodkiej
- 2 łyżki ketchupu
- 1 łyżka kopru (może być zamrożony)
- sól
- cukier
Ser zemleć w maszynce dodać wszystkie produkty, doprawić do smaku.
|